Recipes / Bruschetta with Pink Paradise tomatoes Брускетта с томатами «Пинк Парадайз»
Bruschetta with tomatoes - a light snack, an Italian sandwich. Mediterranean cuisine is famous for its richness of taste and aroma, where even a sandwich with crusty bread can be turned into a work of art. Bruschetta with tomatoes is prepared according to a simple recipe that includes Ciabatta bread, cottage cheese, tomatoes and herbs. Bruschetta is good because you can use a variety of ingredients to prepare it, experimenting with taste.
Pink Paradise tomatoes are ideal for stand-alone cold dishes, appetizers and salads, where these tomatoes reveal their special and expressive taste.
Pink Paradise tomatoes are an indispensable product in a balanced diet and in a low-fat diet. Tomatoes are rich in potassium, vitamins A and C.
We have prepared for you simple and delicious recipes with Pink Paradise tomatoes. Tomatoes are presented in the Perekrestok supermarket chain, as well as in the Perekrestok.Bystro online store.
Брускетта с помидорами — легкая закуска, настоящий итальянский бутерброд. Средиземноморская кухня известна своим богатством вкусов и ароматов, ведь даже из хрустящего хлеба можно создать настоящее произведение кулинарного искусства. Рецепт брускетты с помидорами прост: хлеб чиабатта, мягкий сыр, спелые помидоры и свежая зелень. Брускетты удаются благодаря гибкости ингредиентов — можно экспериментировать и подбирать любые добавки по вкусу.
Помидоры «Пинк Парадайз» идеальны для самостоятельных холодных блюд, закусок и салатов, потому что они раскрывают свой яркий и узнаваемый вкус.
Эти помидоры — незаменимая часть сбалансированного рациона и диеты с пониженным содержанием жиров. Они богаты калием и витаминами A и C.
Мы подобрали для вас простые и изысканные рецепты с помидорами «Пинк Парадайз». Продукцию можно найти в сетях супермаркетов «Перекресток», а также заказать через онлайн-магазин «Перекрёсток.Быстро».
Steps / Шаги:
Arrange all the ingredients conveniently. Wash the tomatoes. Peel the garlic.
Разложите удобно все ингредиенты. Помойте томаты. Очистите чеснок от кожуры.
Make some toast. Slice the bread. Brown it in the oven or in a frying pan for 3-5 minutes on both sides.
Сделайте тосты. Нарежьте хлеб. Подрумяньте его в духовке или на сковороде по 3–5 минут с обеих сторон.
Cut the tomatoes into small cubes. Chop the garlic.
Нарежьте томаты небольшими кубиками. Измельчите чеснок.
Pour olive oil into a preheated frying pan, add tomatoes and garlic and heat for a couple of minutes.
На разогретую сковороду влейте оливковое масло, выложите томаты с чесноком и пару минут прогрейте.
Add balsamic cream to the mixture, stir and remove from heat.
Добавьте к смеси бальзамический крем, перемешайте и снимите с огня.
Make bruschetta. Soak the crispy toasts a little with olive oil.
Сделайте брускетты. Хрустящие тосты немного пропитайте оливковым маслом.
Spread a thin layer of curd cheese. Place warm roasted tomatoes and garlic on top, add salt and pepper.
Тонким слоем намажьте творожный сыр. Сверху выложите теплую зажарку из томатов и чеснока, добавьте соль и перец.
Serve the finished bruschetta as a light snack, sprinkled with chopped parsley.
Готовую брускетту подавайте как легкую закуску, посыпав измельченной зеленью петрушки.