Conveniently arrange all the ingredients. Wash the basil leaves.
Удобно разложите все ингредиенты. Помойте листья базилика.
Prepare the croutons. Take slices of Riga bread and toast them until crisp in the oven, toaster or dry frying pan. Let the croutons cool.
Подготовьте гренки. Возьмите ломтики рижского хлеба и подрумяньте их до хрустящей корочки в духовке, тостере или на сухой сковороде. Дайте гренкам остыть.
Make bruschetta. Take cream cheese. Spread a thin layer on the bread. Cut the salmon into slices and place on top of the cheese. Garnish the bruschetta with a couple of basil leaves. Add ground black pepper to taste.
Сделайте брускетты. Возьмите сливочный сыр. Тонким слоем намажьте на хлеб. Лосось нарежьте на ломтики и выложите поверх сыра. Украсьте брускетту парой листиков базилика. Черный молотый перец добавьте по вкусу.
Place capers on the fish to add a piquant flavor.
На рыбу положите каперсы, чтобы добавить пикантности вкусу.