Conveniently arrange all the ingredients. Wash the avocado, cucumber, tomatoes and basil leaves. Peel the avocado and remove the pit. Peel the garlic.
Удобно расположите все ингредиенты. Помойте авокадо, огурец, помидоры и листья базилика. Очистите авокадо от кожуры, выньте косточку. Очистите чеснок от кожицы.
Toast the bread. Cut white bread into pieces. Brush each slice with olive oil and fry in a hot, dry frying pan until crisp. Cut a clove of garlic and grate each crouton. Chop the remaining garlic thoroughly.
Обжарьте хлеб. Нарежьте белый хлеб на кусочки. Намажьте каждый ломтик оливковым маслом и обжарьте на горячей сухой сковороде до хрустящей корочки. Разрежьте зубчик чеснока и натрите каждую гренку. Оставшийся чеснок хорошенько измельчите.
Prepare vegetables for filling. Cut the tomatoes into quarters. Cut the avocado and cucumber into small cubes. Cut the basil into thin strips.
Подготовьте овощи для начинки. Помидоры нарежьте на четвертинки. Авокадо и огурец нарежьте на маленькие кубики. Базилик нарежьте тонкой соломкой.
Make bruschetta. In a deep bowl, combine balsamic vinegar with olive oil. Add chopped garlic, tomato, avocado, basil and cucumber pieces. Add some salt. Stir. Spread each piece of bread with the resulting mixture.
Сделайте брускетты. В глубокой миске смешайте бальзамический уксус с оливковым маслом. Добавьте измельченный чеснок, кусочки помидора, авокадо, базилика и огурца. Посолите. Перемешайте. Каждый кусочек хлеба намажьте получившейся смесью.
Garnish crispy avocado bruschetta with a couple of basil leaves.
Хрустящие брускетты с авокадо украсьте парой листов базилика.