Peel the onions and cut into half rings. Remove the skins from the tomatoes and cut them into large pieces.
Почистите луковицы, нарежьте полукольцами. Снимите кожицу с томатов и нарежьте их крупными кусочками.
Prepare creamy tomato sauce. Heat vegetable oil in a frying pan over high heat. Add the onion and sauté until translucent for 7 minutes, stirring constantly. That is, lightly fry the onion over medium heat so that the oil absorbs its color and aroma. The onion should not be fried, but become slightly soft. Add chopped tomatoes to the onion and stir. Sprinkle with spices, pour in tomato paste. Continue simmering for another 7 minutes over medium heat. Add cream and bring sauce to a boil. Reduce heat to low. Cook until thickened, about 2 minutes. Remove from heat and let cool.
Приготовьте сливочно-томатный соус. Разогрейте на сильном огне растительное масло в сковороде. Выложите лук и пассеруйте его до прозрачности 7 минут, постоянно помешивая. То есть слегка обжарьте лук на среднем огне, чтобы масло впитало в себя его цвет и аромат. Лук должен не зажариться, а стать слегка мягким.Нарезанные помидоры добавьте к луку и перемешайте. Посыпьте специями, влейте томатную пасту. Продолжайте тушить еще 7 минут на среднем огне. Добавьте сливки, доведите соус до кипения. Убавьте огонь до минимума. Готовьте до загустения около 2 минут. Снимите с плиты и дайте остыть.
Serve the sauce warm or cold.
Подавайте соус теплым или холодным.