Prepare ingredients for mushroom roll. Finely chop the champignons and grate the cheese on a coarse grater. Instead of fresh mushrooms, you can take frozen ones, but then not 300 g, but 500 g. After evaporating the liquid, the weight of the product will decrease.
Подготовьте продукты для рулета из грибов. Нарежьте мелко шампиньоны, натрите на крупной терке сыр. Вместо свежих грибов можно взять замороженные, но тогда не 300 г, а 500 г. После выпаривания жидкости, вес продукта снизится.
Prepare the cheese base. In a separate bowl, mix cheese, three eggs, sour cream and vegetable oil. Mix the mixture thoroughly. Place in an even layer on baking paper. Bake for 15-20 minutes in an oven preheated to 170˚C. The cheese base should literally set, but not bake.
Приготовьте сырную основу. В отдельной миске смешайте сыр, три яйца, сметану и растительное масло. Массу тщательно перемешайте. Выложите ровным слоем на бумагу для запекания. Поставьте запекаться на 15-20 минут в разогретую до 170 ˚C духовку. Сырное основание должно буквально схватиться, но не запечься.
Prepare the filling. In a frying pan in oil, fry the mushrooms over medium heat for 7-10 minutes. Season with salt and Italian herbs.
Приготовьте начинку. На сковороде в масле обжарьте на среднем огне в течение 7-10 минут грибы. Посолите, посыпьте итальянскими травами.
Make a roll. Remove the cheese bed from the oven. Transfer it to foil. Place fried mushrooms on top of the cheese base. Roll up and place back in the oven for 10 minutes.
Сделайте рулет. Достаньте из духовки сырную подушку. Переложите ее на фольгу. Сверху на сырную основу положите обжаренные грибы. Сверните в рулет и снова поставьте в духовку на 10 минут.
Serve by cutting into pieces and sprinkling herbs on top.
Подавайте, нарезав на куски и посыпав сверху зеленью.