Prepare your food. Wash the vegetables, peel the carrots, boil the beets in advance. Rinse the chicken fillet.
Подготовьте продукты. Помойте овощи, очистите морковь, заранее отварите свеклу. Промойте куриное филе.
Prepare the salad. Cut the chicken into thin strips. Heat a frying pan with olive oil and place the chicken in it. Salt, pepper and fry for about 15-20 minutes. Grate the carrots, cucumber and beets. Squeeze the juice out of the cucumber. Take a large flat plate. Place fried chicken fillet in the center. Place all the vegetables around in small portions. Finally add the chips, placing them on top.
Приготовьте салат. Нарежьте курицу тонкими полосками. Разогрейте сковороду с оливковым маслом, выложите туда курицу. Посолите, поперчите и обжаривайте примерно 15-20 минут. Натрите на терке морковь, огурец и свеклу. Из огурца отожмите сок. Возьмите большую плоскую тарелку. В центр выложите обжаренное куриное филе. Вокруг небольшими порциями выложите все овощи. В конце добавьте чипсы, положив их сверху.
Season the finished salad with olive oil dressing with herbs and garnish with fresh herbs.
Готовый салат приправьте заправкой из оливкового масла с пряными травами и украсьте свежей зеленью.