Prepare three deep plates for breading. Rinse chicken breasts under cold water. Dry with a paper towel. Cut the breast along the grain, wrap in cling film or a plastic bag. On a cutting board, lightly pound the fillet with a special hammer. Turn the pieces over and lightly beat them on the other side. Remove the film from the chicken. Finely chop the garlic or pass through a garlic press. Cut the tomato into thin slices.
Подготовьте три глубокие тарелки для панировки. Промойте куриные грудки под холодной водой. Обсушите бумажным полотенцем. Грудку разрежьте вдоль волокон, заверните в пищевую пленку или полиэтиленовый пакет. На разделочной доске слегка отбейте филе специальным молоточком. Переверните кусочки и несильно отбейте с другой стороны. Снимите пленку с курицы. Чеснок мелко нарежьте или пропустите через чесночный пресс. Нарежьте помидор тонкими ломтиками.
Prepare the chicken fillet. Cut the breast into thin strips of equal width. Place the fillet on a plate and pour in mayonnaise with chopped garlic, stir. Leave to marinate for 30 minutes.
Подготовьте филе курицы. Нарежьте грудку на тонкие полоски равной ширины. Выложите филе в тарелку и залейте майонезом с измельченным чесноком, перемешайте. Оставьте мариноваться 30 минут.
While the chicken is marinating, prepare the breading. In a separate bowl, sift flour, salt and pepper. In a second bowl, lightly beat 2 eggs. Pour crackers into the third.
Пока курица маринуется, подготовьте панировку. В отдельной тарелке просейте муку, соль и перец. Во второй тарелке — слегка взбейте 2 яйца. В третью насыпьте сухари.
Fry the chicken in breadcrumbs. Dip each chop in flour, then dip in egg, then in breadcrumbs. Heat vegetable oil in a frying pan. Fry the chops over medium heat for 3-5 minutes on each side. Place the finished chicken chops in breadcrumbs on a paper towel and let the excess fat drip off for 3-5 minutes.
Пожарьте курицу в сухарях. Каждую отбивную обваляйте в муке, затем обмакните в яйцо, потом в сухари. На сковороде разогрейте растительное масло. Обжарьте отбивные на среднем огне по 3-5 минуты с каждой стороны. Готовые куриные отбивные в сухарях выложите на бумажное полотенце и дайте стечь лишнему жиру 3-5 минут.
Serve the chicken chop in breadcrumbs immediately after cooking. It is perfect for eating without a side dish. It is better to serve fresh vegetables and herbs with the dish.
Куриную отбивную в сухарях подавайте сразу же после приготовления. Она прекрасно подходит для употребления без гарнира. Лучше подать к блюду свежие овощи и зелень.