Wash the cucumber. Boil the egg hard and peel it. Rinse the greens and dry with a paper towel. Drain the tuna and mash it with a fork.
Помойте огурец. Отварите яйцо вкрутую и очистите. Ополосните зелень и просушите бумажным полотенцем. Слейте из тунца жидкость и разомните его вилкой.
Cut the cucumber into small cubes.
Порежьте огурец мелким кубиком.
Chop green onions and dill.
Измельчите зеленый лук и укроп.
Finely chop the boiled egg or grate it on a coarse grater, or chop it using an egg slicer.
Мелко порубите отварное яйцо или потрите его на крупной терке, либо измельчите его с помощью яйцерезки.
In a deep bowl, mix cucumber, egg and tuna.
В глубокой миске смешайте огурец, яйцо и тунец.
Add mayonnaise and most of the greens to the bowl (save some greens for garnish). Stir.
Добавьте в миску майонез и большую часть зелени (немного зелени оставьте на украшение). Перемешайте.
Fill the tartlets with the resulting mixture.
Полученной смесью начините тарталетки.
Decorate the tartlets with chopped herbs. Bon appetit.
Украсьте тарталетки рубленной зеленью. Приятного аппетита.