Prepare your food. Place the water in the pan on the fire. Remove the berries from the freezer.
Подготовьте продукты. Поставьте воду в кастрюле на огонь. Достаньте ягоды из морозилки.
Cook compote. Add sea buckthorn to boiling water. Cook over low heat for 7-10 minutes. Add sugar and cook the compote for a few more minutes until the sugar has dissolved. Remove the compote from the heat, cover with a lid and let it brew. Cool and strain the drink.
Сварите компот. В кипящую воду добавьте облепиху. Варите на медленном огне 7-10 минут. Всыпьте сахар, варите компот еще несколько минут, пока сахар не растворится. Снимите компот с огня, накройте крышкой и дайте настояться. Остудите и процедите напиток.
Pour the finished compote into tall glasses with a handle. Add lemon slices to your drink to make it even healthier.
Готовый компот разлейте в высокие стаканы с ручкой. Добавьте в напиток ломтики лимона, чтобы он получился еще более полезным.