Cut the bacon into thin strips. Wash and dry the eggs. Take one egg and separate the white from the yolk. Grate the cheese on a fine grater. Peel the garlic and chop it with a knife. Wash the basil.
Нарежьте бекон на тонкие полоски. Вымойте и высушите яйца. Возьмите одно яйцо и отделите белок от желтка. Натрите сыр на мелкой терке. Очистите чеснок и измельчите его ножом. Вымойте базилик.
Cook the pasta. Pour water into a saucepan and place it on the fire. When the water boils, add salt and place the spaghetti in it. Let the water boil again. Reduce heat and cook spaghetti for 8-10 minutes. Turn off the heat and place the pasta in a colander to drain. Return to pan. No need to rinse.
Сварите пасту. Налейте в кастрюлю воду и поставьте ее на огонь. Когда вода закипит, добавьте соль и опустите в нее спагетти. Дайте воде снова закипеть. Уменьшите огонь и варите спагетти 8-10 минут. Выключите огонь, откиньте пасту на дуршлаг, чтобы стекла вода. Верните обратно в кастрюлю. Промывать не нужно.
Start preparing the sauce. Take a deep frying pan and pour oil into it. Place on medium heat. Add bacon and garlic. Fry for 5 minutes, stirring. Add ground pepper, cream and stir. Cook for 1 more minute. Remove the pan from the heat.
Начните готовить соус. Возьмите глубокую сковороду и налейте в нее масло. Поставьте на средний огонь. Выложите бекон и чеснок. Обжаривайте 5 минут, помешивая. Добавьте молотый перец, сливки и перемешайте. Готовьте еще 1 минуту. Снимите сковороду с огня.
Finish cooking. Place the prepared pasta in the pan with the bacon. Add 2 whole raw eggs and 1 yolk. Sprinkle with grated cheese. Mix the ingredients well.
Завершите приготовление. Выложите в сковороду с беконом готовую пасту. Добавьте 2 целых сырых яйца и 1 желток. Посыпьте тертым сыром. Хорошо перемешайте ингредиенты.
Place the finished dish on plates and garnish with basil sprigs.
Готовое блюдо разложите по тарелкам и украсьте веточками базилика.