Finely chop the green onions. Peel the garlic and pass through a press. Peel the onion and finely chop. Using a fork, crumble the tofu into small, random-shaped pieces.
Зеленый лук мелко нашинкуйте. Чеснок очистите и пропустите через пресс. Лук очистите от шелухи и мелко нарежьте. С помощью вилки раскрошите тофу на небольшие кусочки произвольной формы.
Start roasting the vegetables. Heat 1 tsp in a frying pan over medium heat. vegetable oil. Add finely chopped red onion and stir-fry for about 4 minutes until soft. Add finely chopped garlic cloves and fry for another 1 minute until fragrant.
Приступите к обжарке овощей. Разогрейте на среднем огне на сковороде 1 ч.л. растительного масла. Добавьте мелко нарезанный красный лук и, помешивая, обжарьте примерно 4 минуты, до мягкости. Всыпьте мелко нарезанные зубчики чеснока и обжарьте все еще 1 минуту, до появления аромата.
Combine vegetables with tofu. Add tofu, turmeric, smoked paprika, ground coriander to the fried vegetables and stir-fry for 5 minutes.
Соедините овощи с тофу. К поджаренным овощам добавьте тофу, куркуму, копченую паприку, молотый кориандр и, помешивая, обжаривайте 5 минут.
Combine the tofu with the tomatoes and finish making the omelet. Add finely chopped tomatoes to the pan with the tofu and vegetables and cook for 7-8 minutes. If the vegetables are not very juicy, you can add 1-2 tablespoons of water. Turn off the heat, add salt and ground pepper to taste. Mix everything thoroughly.
Соедините тофу с помидорами и завершите приготовление омлета. Добавьте мелко нарезанные помидоры в сковороду с тофу и овощами и готовьте 7-8 минут. Если овощи не очень сочные, можно влить 1-2 столовые ложки воды. Выключив огонь, добавьте соль и молотый перец по вкусу. Тщательно все перемешайте.
Serve the dish sprinkled with finely chopped green onions.
Подавайте блюдо к столу посыпав мелко нарезанным зеленым луком.