Place all the products on the table, sift the flour through a sieve, so it will be saturated with oxygen and become more airy. Prepare a bag or cling film.
Выложите на стол все продукты, просейте муку через сито, так она насытится кислородом и станет более воздушной. Приготовьте пакет или пищевую пленку.
Place flour and salt in a deep dish and stir. Then pour in water, stir and leave for 15 minutes. Once the dough has rested, knead it with your hands until it becomes elastic. This will take 7-10 minutes. Add butter to the dough and knead again for 3-5 minutes until smooth.
В глубокое блюдо поместите муку и соль, перемешайте. Затем влейте воду, перемешайте и оставьте на 15 минут. Когда тесто отдохнет, замесите его руками, пока не станет эластичным. Это займет 7-10 минут. Добавьте к тесту масло и снова вымешивайте 3-5 минут до гладкости.
Make dumplings. Roll out the dough to a thickness of 2-3 mm. Using a glass, cut out circles with a diameter of 4-6 cm. Place the minced meat in the center and seal the edges of the dough tightly.
Слепите пельмени. Раскатайте тесто толщиной 2-3 мм. Рюмкой вырежьте кружочки диаметром 4-6 см. Выложите в центр фарш и плотно слепите края теста.
Cook the dumplings. Place the dumplings in boiling water in a saucepan. Add salt, pepper and bay leaf to taste. Cook for 8-10 minutes. Place dumplings on a plate. Add butter, mayonnaise or sour cream to taste.
Сварите пельмени. Выложите пельмени в закипевшую в кастрюле воду. Добавьте соль, перец и лавровый лист по вкусу. Варите 8-10 минут. Выложите пельмени на тарелку. Добавьте масло, майонез или сметану по вкусу.
Beautiful plates and fresh herbs will decorate the dish.
Красивые тарелки и свежая зелень украсят блюдо.