Rinse the meat fillet well in running water, remove films and veins, cut into small cubes. Don't cut too finely or the pork will dry out and become tough while cooking. Peel the carrots and cut into strips. Remove the skins from the onion and cut it into rings or half rings.
Мясное филе хорошо промойте в проточной воде, удалите пленки и прожилки, порежьте на небольшие кубики. Не режьте слишком мелко, иначе свинина во время приготовления высохнет и станет жесткой. Очистите морковь от кожуры и нарежьте соломкой. Уберите шелуху с лука и порежьте его кольцами или полукольцами.
Prepare zirvak (vegetable and meat base for pilaf). Heat vegetable oil in a cauldron or frying pan with a thick bottom. Add meat to it. Fry for about 3 minutes until a crust forms. Add onion, after 1 minute carrots. Stir the zirvak and continue to simmer over high heat for another 3-4 minutes.
Приготовьте зирвак (овоще-мясную основу для плова). Разогрейте в казане или сковороде с толстым дном растительное масло. Добавьте к нему мясо. Жарьте примерно 3 мин, пока не образуется корочка. Добавьте лук, через 1 мин морковь. Перемешайте зирвак и продолжайте тушить на большом огне еще 3-4 мин.
Make bulgur pilaf. Pour the bulgur into the zirvak and place the garlic on top. Fill with water. The liquid should completely cover the pilaf. Leave to simmer for 30 minutes, covered, over low heat. Finally, add salt and pepper to taste.
Сделайте плов из булгура. В зирвак насыпьте булгур, выложите сверху чеснок. Залейте водой. Жидкость должна полностью покрывать плов. Оставьте тушить 30 мин под крышкой на медленном огне. В конце посолите и поперчипе по вкусу.
Serve bulgur pilaf hot on a beautiful platter.
Подавайте плов из булгура горячим на красивом блюде.