Wash the bell pepper and tomato. Remove the stem from the bell pepper. Peel the onion. Dry the pickled cucumbers with a paper towel.
Болгарский перец и помидор помойте. Из болгарского перца удалите плодоножку. Лук очистите. Маринованные огурцы просушите бумажным полотенцем.
Cut the ham into thin strips.
Ветчину нарежьте тонкой соломкой.
Remove the core and seeds from the tomatoes and cut the tomatoes into strips.
Из помидоров удалите сердцевину с семечками, нарежьте томаты соломкой.
Cut the pickled cucumbers into thin strips.
Маринованные огурцы нарежьте тонкой соломкой.
Cut the bell pepper into thin strips.
Болгарский перец нарежьте тонкой соломкой.
Cut the onion into half rings.
Репчатый лук нарежьте полукольцами.
Grate the cheese on a fine grater.
Сыр натрите на мелкой терке.
Chop the parsley finely.
Петрушку порубите мелко.
In a deep bowl, combine ham, tomatoes, bell peppers, onions, cucumbers, cheese and parsley.
В глубокой миске смешайте ветчину, помидоры, болгарский перец, лук, огурчики, сыр и петрушку.
Season the salad with mayonnaise, pepper to taste and mix. The salad is ready.
Заправьте салат майонезом, поперчите по вкусу и перемешайте. Салат готов.
Garnish the salad with parsley leaves.
Украсьте салат листиками петрушки.