Melt the butter in advance and preheat the oven to the desired temperature.
Заранее растопите масло и разогрейте духовку до нужной температуры.
For the dough, beat sugar and eggs with a mixer, mix flour and baking powder separately. Then fold the dry ingredients into the beaten eggs. Add melted butter and stir everything until smooth.
Для теста взбейте миксером сахар и яйца, отдельно смешайте муку и разрыхлитель. Потом введите сухие ингредиенты во взбитые яйца. Добавьте растопленное сливочное масло и перемешайте все до однородной массы.
For the filling, grate the zest of one orange, squeeze out the juice, and add everything to the dough.
Для начинки натрите цедру одного апельсина, выдавите из него сок, и добавьте все в тесто.
Fill the muffin tins about halfway with batter. Place in the oven for half an hour at 180 degrees. Remove the finished muffins from the pan before serving. Bon appetit!
В формы для кексов залейте тесто примерно наполовину. Отправьте в духовку на полчаса при температуре 180 градусов. Готовые кексы достаньте из формы перед подачей. Приятного аппетита!
Sprinkle the cake with powdered sugar.
Посыпьте кекс сахарной пудрой.