Prepare your food. Thaw the butter in advance to make it soft. Sift the flour, pour boiling water over the raisins and leave for 5 minutes, then dry. Preheat the oven to 180 degrees.
Подготовьте продукты. Заранее разморозьте масло, чтобы оно стало мягким. Просейте муку, залейте изюм кипятком и оставьте на 5 минут, затем просушите. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Start preparing the dough. To do this, beat the softened butter with a mixer with salt, vanillin and sugar until it turns white. Add the eggs and beat the mixture for another 3 minutes. It should turn out creamy.
Начните готовить тесто. Для этого размягченное сливочное масло взбейте миксером с солью, ванилином и сахаром, пока не побелеет. Добавьте яйца и взбивайте массу еще 3 минуты. Она должна получиться кремообразной.
Mix flour and baking powder, add them to the dough and mix. At the very end, add the raisins and stir again until smooth.
Смешайте муку и разрыхлитель, добавьте их в тесто и перемешайте. В самом конце добавьте изюм и снова перемешайте до однородности.
Grease a baking dish with vegetable oil and cover with parchment. Swipe along the surface
Смажьте форму для запекания растительным маслом и покройте пергаментом. Проведите вдоль поверхности
Sprinkle the cake with powdered sugar.
Посыпьте кекс сахарной пудрой.