Arrange all products conveniently. Sift the flour through a sieve in advance to saturate it with oxygen and make it more airy. Prepare a meat grinder, a saucepan, a deep bowl, a rolling pin and a mold or glass.
Расположите удобно все продукты. Заранее просейте муку через сито, чтобы насытить ее кислородом и сделать более воздушной. Подготовьте мясорубку, кастрюлю, глубокую миску, скалку и формочку или рюмку.
Prepare the dough. Add water, egg, salt, flour to a deep dish and mix. Knead the dough with your hands for 3-5 minutes. Cut a piece of dough about the size of your fist. Add a little flour and knead for 1-3 minutes.
Приготовьте тесто. Добавьте в глубокое блюдо воду, яйцо, соль, муку и перемешайте. Вымесите тесто руками 3-5 минут. Отрежьте от общего куска тесто размером примерно с кулак. Добавьте немного муки и разомните 1-3 минут.
Prepare the minced meat. Cut the meat into pieces, grind in a meat grinder and place in a deep dish. Add water. Finely chop the onion and add it to the minced meat. Add salt, pepper and mix well.
Приготовьте фарш. Нарежьте мясо на куски, прокрутите в мясорубке и выложите в глубокое блюдо. Добавьте воду. Нарежьте мелко лук, добавьте его в фарш. Посолите, поперчите и хорошо перемешайте.
Make dumplings. Flour the surface of the table and roll out the dough to about 2-3 mm thick. Take a glass and cut out circles with a diameter of 4-6 cm. Place the prepared minced meat on the circle. Do the same with the rest of the dough.
Слепите пельмени. Засыпьте поверхность стола мукой и раскатайте тесто толщиной примерно 2-3 мм. Возьмите рюмочку и вырежьте кружочки диаметром 4-6 см. Выложите на кружочек готовый мясной фарш. Также поступите с остальными порциями теста.
Cook the dumplings. Place the dumplings in salted boiling water and cook for 8-10 minutes after surfacing.
Сварите пельмени. В подсоленую кипящую воду выложите пельмени и варите 8-10 минут после всплытия.
Sprinkle the cooked dumplings with black and red pepper and chopped herbs to make the serving more impressive.
Сваренные пельмени посыпьте черным и красным перцем и нашинкованной зеленью, чтобы сделать подачу более эффектной.