Prepare all products. Melt the chocolate and butter in a water bath. Remove the eggs from the refrigerator in advance - they should be at room temperature. Preheat the oven to 180 degrees.
Подготовьте все продукты. Растопите шоколад с маслом на водяной бане. Заранее выложите яйца из холодильника — они должны быть комнатной температуры. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare the dough. Whisk the chocolate and butter, melted in a water bath. Add sugar and beat again. Add eggs and stir for 4 minutes.
Приготовьте тесто. Взбейте шоколад и сливочное масло, растопленные на водяной бане. Добавьте сахар и снова взбейте. Добавьте яйца и перемешивайте в течение 4 минут.
Place flour, cocoa and baking powder in a separate bowl and mix. Start pouring the egg-chocolate mixture into this mixture, mixing very thoroughly. The result should be a mass with the consistency of thick sour cream.
В отдельную миску положите муку, какао и разрыхлитель, перемешайте. В эту смесь начните вливать яично-шоколадную массу, очень тщательно перемешивая. В результате должна получиться масса по консистенции как густая сметана.
Place the cupcakes in the pans, filling them about halfway. Bake for 20 minutes. When ready, leave the cupcakes to cool for 10 minutes and then serve after removing from the pans. Bon appetit!
Выложите кексы в формы, заполнив их примерно до половины. Поставьте выпекать на 20 минут. Когда будет готово, оставьте кексы остыть на 10 минут, а затем подайте, вынув из форм. Приятного аппетита!
To make the cake even more tender, sprinkle it with powdered sugar. Also add chocolate chips for decoration.
Чтобы кекс получился еще нежнее, посыпьте его сахарной пудрой. Также добавьте для украшения шоколадную крошку.