Prepare separate dishes for the filling and dough, a frying pan. Prepare a rolling pin and towel. Place all ingredients in a visible place. Wash the greens and chop them finely.
Подготовьте отдельную посуду для начинки и для теста, сковороду. Приготовьте скалку, полотенце. Выложите все ингредиенты на видное место. Вымойте зелень и мелко порежьте ее.
Start preparing the dough. Sift the flour, add warm water, salt and olive oil. Knead the dough for 10 minutes. Cover with a towel and leave the dough to rest for 30 minutes.
Приступайте к приготовлению теста. Просейте муку, добавьте теплую волу, соль и оливковое масло. Вымешивайте тесто 10 минут. Накройте полотенцем и оставьте тесто «отдохнуть» на 30 минут.
While the dough is resting, prepare the filling. Combine sorrel, spinach, cilantro, green onions, dill and parsley. Add olive oil, salt and pepper.
Пока тесто «отдыхает», приготовьте начинку. Смешайте щавель, шпинат, кинзу, зеленый лук, укроп и петрушку. Добавьте оливковое масло, соль и перец.
Divide the dough into equal parts and roll into balls. You should get about 10 pieces.
Тесто разделите на равные части и скатайте в шарики. Должно получиться примерно 10 штук.
Roll each ball into a thin layer, lay out the filling and seal the seams of the dough. Roll out the resulting cake with a rolling pin.
Каждый шарик раскатайте в тонкий пласт, выложите начинку и скрепите швы теста. Раскатайте получившуюся лепешку скалкой.
Heat a frying pan and fry the tortilla on both sides over medium heat for 10 minutes. Do not add oil to the pan.
Разогрейте сковороду и жарьте лепешку с обеих сторон на среднем огне в течение 10 минут. Масло в сковороду не добавляйте.
Grease the fried flatbread with butter on both sides.
Пожаренную лепешку смажьте сливочным маслом с обеих сторон.
Serve the finished dish with sour cream.
Готовое блюдо подавайте со сметаной.