Conveniently arrange all the ingredients. Rinse the turnips well with water, peel the skin and cut into 0.5 cm thick slices. Prepare a ceramic pot with a lid or a baking sleeve. Preheat the oven to 170 degrees.
Удобно расположите все ингредиенты. Хорошо промойте репу водой, очистите кожицу и порежьте кружочками толщиной 0,5 см. Приготовьте керамический горшок с крышкой или рукав для запекания. Разогрейте духовку до 170 градусов.
Prepare the turnips. Place turnips in the bottom of a ceramic pot or mold and add water, but do not overdo it. The turnips should not turn into a puree, they just need to be steamed.
Подготовьте репу. На дно керамического горшка или формы выложите репу и влейте воду, но не переусердствуйте. Из репы не должно выйти пюре, она всего лишь должна пропариться.
Bake the turnips in the oven. Salt the turnips, cover the pot with a lid or foil and place in an oven preheated to 170 degrees for 40 minutes.
Запеките репу в духовке. Посолите репу, накройте горшочек крышкой или фольгой и поставьте в разогретую до 170 градусов духовку на 40 минут.
When serving, add a piece of butter.
При подаче добавьте кусочек сливочного масла.