Conveniently arrange all the ingredients. Thaw the fish in advance; this may take up to 8 hours. Wash and peel the potatoes.
Удобно разложите все ингредиенты. Заранее разморозьте рыбу, на это может потребоваться до 8 часов. Помойте и очистите картофель от кожуры.
Prepare the fish and potatoes. Cut the fish into 5 cm wide pieces. Cut the potatoes into small pieces. Place the pollock in a deep bowl, add curry and other spices, as well as salt and pepper. Mix with sour cream and mayonnaise. Stir and leave for 20 minutes. Place the pollock in a bowl with the potatoes. Allow the potatoes to be completely coated with the marinade.
Подготовьте рыбу и картофель. Нарежьте рыбу на кусочки шириной 5 см. Нарежьте картофель небольшими кусочками. Выложите минтая в глубокую миску, добавьте карри и другие специи, а также соль и перец. Смешайте со сметаной и майонезом. Перемешайте и оставьте на 20 минут. Выложите минтай в миску к картофелю. Дайте картофелю полностью покрыться маринадом.
Bake the fish. Preheat the oven to 180 degrees. Place the contents of the bowl into a baking dish greased with vegetable oil. Bake the dish in the oven for 40 minutes. Taste the potatoes for doneness. If still firm, cover with foil and bake until tender. Divide the finished dish into portioned plates and serve.
Запеките рыбу. Разогрейте духовку до 180 градусов. Выложите содержимое миски в смазанную растительным маслом форму для запекания. Запекайте блюдо в духовке 40 минут. Попробуйте картофель на готовность. Если он еще твердый, накройте фольгой и запекайте до мягкости. Готовое блюдо разложите по порционным тарелкам и подайте к столу.
Since the recipe already contains potatoes, they act as a side dish. Complete the taste with your favorite sauce.
Поскольку в рецепте уже есть картофель, он выполняет роль гарнира. Дополните вкус любимым соусом.