Prepare a hammer for beating.
Подготовьте молоток для отбивания.
Prepare the meat. Wrap the loin in cling film or a plastic bag. Beat the meat with a hammer so that its thickness does not exceed 1 cm, but is not less than 5 mm.
Подготовьте мясо. Заверните корейку в пищевую пленку или полиэтиленовый пакет. Отбейте мясо при помощи молотка так, чтобы его толщина не превышала 1 см, но и не была меньше 5 мм.
Prepare the escalope in a frying pan. Heat vegetable oil in a non-stick frying pan. Place the meat in it, salt and pepper. Fry over maximum heat until golden brown, 5-8 minutes. Fry on both sides.
Приготовьте эскалоп на сковороде. Разогрейте в сковороде с антипригарным покрытием растительное масло. Положите в него мясо, посолите и поперчите. Жарьте на максимальном огне до золотистой корочки 5-8 мин. Пожарьте с обеих сторон.
Serve escalope with boiled potatoes.
Подавайте эскалоп с отварным картофелем.