Peel the onion and cut into cubes. Wash and sort the greens, dry on paper towels and chop. Prepare a baking sheet.
Почистите лук, нарежьте кубиками. Вымойте и переберите зелень, обсушите на бумажных полотенцах и измельчите.Приготовьте противень.
Prepare the onion mixture. Place onions, green onions, parsley and cilantro in a deep bowl. Add pepper and salt. Mash thoroughly until smooth.
Приготовьте луковую массу. В глубокую миску выложите репчатый и зеленый лук, петрушку и кинзу. Добавьте перец и соль. Тщательно разомните до однородной массы.
Knead the dough. Pour the yeast into a deep bowl, add salt and, adding flour in portions, begin to knead the dough. Form it into a ball, cover with a towel and let stand for 20 minutes. Then cut the dough into pieces weighing about 50 g, roll them into round cakes and leave for another 20 minutes, covered with a towel.
Замесите тесто. Перелейте дрожжи в глубокую миску, добавьте соль и, порционно добавляя муку, начните замешивать тесто. Сформируйте из него шар, накройте полотенцем и дайте постоять 20 минут. Затем нарежьте тесто на куски весом около 50 г, раскатайте их в круглые лепешки и оставьте еще на 20 минут, накрыв полотенцем.
Make the pies. Distribute the onion mixture among the dough circles and form triangles, aligning three sides in one place. Pinch the edges.
Слепите пирожки. Распределите луковую массу по кружочкам теста и сформируйте треугольники, совместив три стороны в одном месте. Защипните края.
Prepare samsa. Preheat the oven to 180 degrees. Grease a baking sheet with vegetable oil, place samsa on it and brush each pie with a small amount of sour cream. Bake samsa for 40-50 minutes.
Приготовьте самсу. Разогрейте духовку до 180 градусов. Смажьте противень растительным маслом, разместите на нем самсу и смажьте каждый пирожок небольшим количеством сметаны. Выпекайте самсу 40-50 минут.
Usually samsa is served as an independent dish, but you can make a salad from fresh vegetables and snack on it with pies.
Обычно самсу подают в качестве самостоятельного блюда, но можно сделать салат из свежих овощей и закусывать его пирожками.