Rinse pearl barley several times under running water. Soak in cold water for 4 hours. Wash and dry the cabbage. Peel and rinse potatoes and carrots. Remove the skins from the onion. Wash the tomatoes and cut into slices. Rinse the dill under running water, dry and chop.
Перловую крупу промойте несколько раз под проточной водой. Замочите в холодной воде на 4 часа Капусту помойте и обсушите. Картофель и морковь очистите и промойте. С лука снимите шелуху. Помидоры помойте и нарежьте дольками. Укроп сполосните под проточной водой и обсушите, измельчите.
Make vegetable broth. Shred the cabbage. Cut potatoes and carrots into cubes. Cut the onion into half rings. Place vegetables and grains in a saucepan. Fill with water. Boil over high heat. Reduce flame to low. Cook until vegetables and grains soften. Add tomatoes to the almost finished stew and add salt. Mix everything well. Simmer for 10 minutes.
Сделайте бульон из овощей. Капусту нашинкуйте. Картофель и морковь нарежьте кубиками. Лук порежьте полукольцами. Положите овощи и крупу в кастрюлю. Залейте водой. Вскипятите на сильном огне. Убавьте пламя до минимума. Готовьте до размягчения овощей и крупы. В почти готовую похлебку положите помидоры, посолите. Все хорошо перемешайте. Потомите 10 минут.
Serve in portioned bowls. Add dill to the delicious stew and add sour cream.
Подавайте в порционных тарелках. Добавьте во вкусную похлебку укроп и положите сметану.