Pour cold water over the gelatin and leave to swell for 30 minutes. Rinse the berries. Prepare a blender and bowls.
Залейте желатин холодной водой и оставьте для набухания на 30 минут. Промойте ягоды. Приготовьте блендер и креманки.
Prepare panna cotta. Combine the cream with milk, add 2 tbsp. sugar and put on fire. Bring to a boil. Then add the swollen gelatin to the hot creamy mass. Stir until the gelatin dissolves. Pour into bowls and refrigerate for 4 hours.
Приготовьте панна-котту. Сливки соедините с молоком, добавьте 2 ст.л. сахара и поставьте на огонь. Доведите до кипения. Затем добавьте набухший желатин в горячую сливочную массу. Перемешайте, чтобы желатин растворился. Разлейте по креманкам и уберите в холодильник на 4 часа.
Prepare raspberry puree. Use a blender to puree the raspberries. Press through a sieve to remove pits. Add 2 tbsp. sugar and starch. Heat slightly until the puree thickens slightly.
Приготовьте малиновое пюре. Малину блендером превратите в пюре. Протрите через сито, чтобы удалить косточки. Добавьте 2 ст.л. сахара и крахмал. Немного нагрейте, чтобы пюре слегка загустело.
Assemble the panna cotta. Remove the frozen dessert from the refrigerator and place raspberry puree on top.
Соберите панна-котту. Застывший десерт достаньте из холодильника, сверху выложите малиновое пюре.
Garnish the finished dessert with a sprig of mint to give it a restaurant look.
Готовый десерт украсьте веточкой мяты, чтобы он получился ресторанного вида.