Rinse the pollock fillet thoroughly under running water and cut into medium-sized pieces. Peel the carrots and grate on a coarse grater. Wash the green onions, dry with paper towels and chop.
Тщательно промойте филе минтая под проточной водой и нарежьте на среднего размера куски. Морковь очистите и натрите на крупной терке. Зеленый лук вымойте, обсушите бумажными полотенцами и нарежьте.
Prepare the carrots. Pour vegetable oil into a deep frying pan and heat it over maximum heat. Add the carrots and reduce the heat to medium and cook until golden brown, about 10 to 12 minutes.
Приготовьте морковь. В глубокую сковороду налейте растительное масло и разогрейте его на максимальном огне. Добавьте морковь и убавьте пламя до среднего, обжаривайте до золотистого цвета, приблизительно 10-12 минут.
Combine pollock with carrots. Pour water into the pan and add salt and fish seasoning. Place pieces of pollock on the carrot. Fill with sour cream. Cover the container with a lid and leave for 20 minutes.
Соедините минтай с морковью. Влейте в сковороду воду и посолите, добавьте приправу для рыбы. На морковку положите кусочки минтая. Залейте сметаной. Накройте емкость крышкой и оставьте на 20 минут.
Before serving, sprinkle the fish with fresh green onions and pour the resulting sour cream sauce on top.
Перед подачей посыпьте рыбу свежим зеленым луком и полейте сверху получившимся сметанным соусом.