Wash and peel the vegetables, rinse and cut the ribs into pieces. Tip: do not cut the ribs into too small pieces - they will turn out very dry.
Помойте и почистите овощи, промойте и разрежьте ребра на куски. Совет: не стоит резать ребрышки на слишком маленькие кусочки — они получатся очень сухими.
Prepare the marinade. To marinate meat, mix soy sauce, honey and add a little pepper in a separate bowl. No salt is needed as the sauce is already salty enough. Place the ribs in a baking dish and pour over the marinade. Stir the meat to coat evenly. Cover with foil and refrigerate for two hours. Stir the ribs every half hour, scoop up any dripping sauce from the bottom and pour it over the meat.
Приготовьте маринад. Чтобы замариновать мясо, смешайте в отдельной миске соевый соус, мед и добавьте немного перца. Соль не нужна, так как соус и так достаточно соленый. Сложите ребра в форму для запекания и залейте маринадом. Перемешайте мясо, чтобы оно равномерно пропиталось. Накройте фольгой и уберите в холодильник часа на два. Каждые полчаса перемешивайте ребра, зачерпывайте стекающий соус со дна и поливайте им мясо.
Bake the dish. Cut the potatoes into medium pieces, chop the garlic and add everything to the ribs. Mix thoroughly. Preheat the oven to 180 degrees and bake the dish in it for 60 minutes.
Запеките блюдо. Картофель нарежьте средними кусочками, измельчите чеснок и добавьте все к ребрам. Тщательно перемешайте. Разогрейте духовку до 180 градусов и запекайте в ней блюдо 60 минут.
You can serve the dish with ketchup or tomato sauce.
Подавать блюдо можно с кетчупом или томатным соусом.