Prepare the ingredients for the stew. Peel carrots, cabbage, onions, potatoes. Grate the carrots on a medium grater. Cut the onion and potatoes into cubes. Chop the cabbage into strips and crush with your hands. Before cooking, put the onions in the freezer for a few minutes, then they will not provoke tearing.
Подготовьте продукты для рагу. Почистите морковь, капусту, лук, картофель. Морковь натрите на средней терке. Лук и картофель нарежьте кубиками. Капусту нашинкуйте соломкой и помните руками. Перед приготовлением положите лук на несколько минут в морозилку, тогда он не будет провоцировать слезотечение.
Stew the vegetables. Fry onions and carrots with a little oil until soft. Add cabbage to the pan. Mix thoroughly and simmer with the lid closed for about 20 minutes. Add potatoes, pour in water. Simmer the stew for another 15 minutes until done.
Потушите овощи. Лук и морковь обжарьте с небольшим количеством масла до мягкости. Добавьте в сковороду капусту. Тщательно перемешайте и тушите под закрытой крышкой около 20 минут. Добавьте картофель, влейте воду. Тушите рагу до готовности еще минут 15.
Add spices to vegetables. 5 minutes before complete readiness, add salt, pepper, and tomato paste. Mix well.
Добавьте к овощам специи. За 5 минут до полной готовности добавьте соль, перец, томатную пасту. Хорошо перемешайте.
Before serving, sprinkle the stewed cabbage and potatoes with a mixture of Provençal herbs.
Перед подачей посыпьте тушеную капусту с картошкой смесью прованских трав.