Wash vegetables and herbs and dry with a paper towel. Remove bones and scales from salmon if necessary. Clean the seeds.
Овощи и зелень помойте и просушите бумажным полотенцем. У лосося удалите косточки и чешую, если необходимо. Семечки очистите.
Peel the cucumber using a vegetable peeler. Cut out the center and seeds.
Огурец очистите от шкурки с помощью овощечистки. Вырежьте серединку и семена.
Next, cut the cucumber into half rings.
Далее нарежьте огурец полукольцами.
Cut the tomatoes and salmon into small cubes.
Помидоры и лосось нарежьте небольшим кубиком.
Place cream cheese, salmon, tomatoes, arugula, salt and pepper to taste in a bowl. Stir.
В миску выложите творожный сыр, лосось, помидоры, руколу, соль и перец по вкусу. Перемешайте.
Cut the mozzarella into large slices.
Моцареллу нарежьте крупными дольками.
Add mozzarella to salad. Prepare the dressing: Combine Dijon mustard and vegetable oil in a bowl. Season the salad and mix. Sprinkle seeds and green onion rings on top.
Добавьте моцареллу в салат. Приготовьте заправку: в миске смешайте дижонскую горчицу и растительное масло. Заправьте салат, перемешайте. Сверху посыпьте семечками и колечками зеленого лука.