Prepare the ingredients for the salad. Peel the cabbage, carrots and apple. Chop the cabbage into thin strips, grate the carrots and apple on a coarse grater. You can use apple cider vinegar instead of table vinegar.
Подготовьте продукты для салата. Почистите капусту, морковь и яблоко. Капусту нашинкуйте тонкой соломкой, морковь и яблоко натрите на крупной терке. Вместо столового уксуса можно использовать яблочный уксус.
Combine chopped vegetables. Place cabbage, carrots and apples in a deep bowl, mix the products thoroughly.
Соедините нарезанные овощи. В глубокую миску выложите капусту, мороковь и яблоки, тщательно перемешайте продукты.
Prepare the dressing. In a separate bowl, mix boiled water at room temperature with salt, sugar, paprika and vinegar. Stir and let stand for 5 minutes until the grains of salt and sugar are completely dissolved.
Приготовьте заправку. В отдельной пиале смешайте кипяченую воду комнатной температуры с солью, сахаром, паприкой и уксусом. Размешайте, дайте постоять 5 минут, чтобы крупинки соли и сахара полностью растворились.
Dress the salad. Pour the dressing over the vegetable salad, add vegetable oil and stir.
Заправьте салат. Залейте овощной салат заправкой, добавьте растительное масло и перемешайте.
Serve fresh cabbage salad to the table, placing a few cranberries or lingonberries in the middle of the salad.
Подавайте салат из свежей капусты к столу, уложив на середину салата несколько ягодок клюквы или брусники.