Prepare ingredients for carpaccio. Peel the garlic and chop it. Rinse chicken breasts and dry with paper towels. Cut lengthwise into large pieces. For serving, cut the lemon and Parmesan into thin slices, and coarsely chop the arugula. Tip: Poultry meat should be thawed thoroughly before cooking to remove all excess liquid.
Подготовьте продукты для карпаччо. Чеснок почистите, измельчите. Куриные грудки промойте, обсушите бумажными полотенцами. Нарежьте вдоль большими кусками. Лимон и пармезан для подачи нарежьте тонкими пластиками, рукколу крупно порубите. Совет: Мясо птицы следует хорошо разморозить перед приготовлением, чтобы ушла вся лишняя жидкость.
Prepare the marinade. Mix salt, a mixture of peppers and Italian herbs, coriander, paprika, and garlic in a bowl.
Приготовьте маринад. Смешайте в миске соль, смесь перцев и итальянских трав, кориандр, паприку, чеснок.
Marinate the chicken. Coat each piece of chicken on all sides in the marinade. Place all the meat in the pan. Place under pressure for 3-4 hours. During this time, the bird will release juice and marinate well.
Замаринуйте курицу. Обваляйте каждый кусочек курицы со всех сторон в маринаде. Выложите все мясо в кастрюлю. Поставьте под гнет на 3-4 часа. За это время птица пустит сок и хорошо промаринуется.
Dry the meat. Place the marinated chicken on a paper towel to remove excess liquid. Next, you need to thread the chicken onto skewers and keep them in the oven at 60-70 degrees for 6 hours. The chicken pieces should be dry, but not too tough.
Высушите мясо. Маринованную курицу выложите на бумажную салфетку, чтобы избавиться от лишней жидкости. Далее необходимо нанизать курицу на шампуры и выдержать их в духовке при 60-70 градусах 6 часов. Кусочки курицы должны получиться сухими, но не слишком жесткими.
Before serving, thinly slice the chicken carpaccio, place on a plate and garnish with lemon, Parmesan and arugula.
Перед подачей тонко нарежьте карпаччо из курицы, выложите на блюдо и украсьте лимоном, пармезаном и рукколой.