Peel the nuts, wash, peel and core the apples. Rinse the raisins and dry them on paper towels. Prepare a baking sheet and parchment paper. Set the oven to preheat to 180 degrees.
Почистите орехи, яблоки вымойте, почистите и удалите сердцевины. Промойте изюм и обсушите его на бумажных полотенцах. Приготовьте противень и пергаментную бумагу. Поставьте духовку разогреваться до 180 градусов.
Prepare the filling. Chop the nuts and cut the apples into small cubes. Mix apples, raisins, cinnamon, nuts and sugar in a deep plate.
Подготовьте начинку. Измельчите орехи, яблоки нарежьте маленькими кубиками. Смешайте в глубокой тарелке яблоки, изюм, корицу, орехи и сахар.
Roll up the roll. In a bowl, beat the egg with milk. Place the pita bread on the table, step back 3-5 cm from the edge and lay the filling across it. Carefully roll up the roll and brush with half of the milk-egg mixture.
Сверните рулет. В миске взбейте яйцо с молоком. Разложите лаваш на столе, отступите 3-5 см от края и выложите начинку поперек. Аккуратно сверните рулет и смажьте половиной молочно-яичной смеси.
Prepare the strudel. Line a baking sheet with parchment paper, place the strudel on it and brush with the remaining mixture. Bake the strudel in an oven preheated to 180 degrees for 30-40 minutes.
Приготовьте штрудель. Противень застелите пергаментной бумагой, поместите на него штрудель и смажьте остатками смеси. Запекайте штрудель в разогретой до 180 градусов духовке 30-40 минут.
Cool the finished pp strudel slightly and sprinkle with dry milk.
Готовый пп штрудель слегка остудите и посыпьте сухим молоком.