Peel the onion and cut into small pieces. Thaw the minced meat at room temperature. Melt the butter in a water bath or in the microwave. Pour the yeast with water and add sugar. Prepare a baking sheet.
Почистите лук, нарежьте маленькими кусочками. Разморозьте фарш при комнатной температуре. Растопите сливочное масло на водяной бане или в микроволновой печи. Залейте дрожжи водой и добавьте сахар. Приготовьте противень.
Prepare the filling. Mix onion with minced meat, salt and pepper in a large bowl.
Подготовьте начинку. Смешайте в большой посуде лук с фаршем, солью и перцем.
Knead the dough. Pour the risen yeast into a deep bowl, add salt and vegetable oil. Then gradually add flour, kneading the dough. Form into a ball, cover with a towel and leave in a warm place for 30 minutes.
Замесите тесто. Поднявшиеся дрожжи налейте в глубокую миску, добавьте соль и растительное масло. Затем постепенно добавляйте муку, вымешивая тесто. Сформируйте шар, накройте полотенцем и оставьте в теплом месте на 30 минут.
Prepare the dough for baking. Roll the dough into a thin disc and spread the butter evenly on top. Roll it into a sausage, and then make a tight spiral out of it. Cover the dough with a towel again and refrigerate for 30 minutes.
Подготовьте тесто к выпечке. Раскатайте тесто в тонкий диск и равномерно распределите сверху сливочное масло. Сверните в колбаску, а уже из нее сделайте плотную спираль. Снова прикройте тесто полотенцем и уберите в холодильник на 30 минут.
Form the pies. Unroll the dough into a spiral and cut into small pieces, then roll each piece into a round shape. Place approximately 1 tbsp of filling and form into triangles, pinching the corners.
Сформируйте пирожки. Раскрутите спираль из теста и нарежьте небольшими кусочками, затем раскатайте каждый кусочек в круглую лепешку. Выложите начинку приблизительно по 1 ст.л., сформируйте треугольники, защипнув уголки.
Prepare samsa. Preheat the oven to 180 degrees. Place the pies on a baking sheet, brush with beaten egg and place in the oven. Bake the pies for 40 minutes.
Приготовьте самсу. Прогрейте духовку до 180 градусов. Выложите пирожки на противень, смажьте взбитым яйцом и поместите в духовку. Выпекайте пирожки 40 минут.
Samsa is usually offered as a separate dish, but you can serve it with a salad of fresh vegetables.
Самсу обычно предлагают в качестве самостоятельного блюда, но можно подать ее с салатом из свежих овощей.