Grate the cheese on a coarse grater. Defrost the pollock. Wash the greens and tomatoes and dry with a paper towel. Preheat the oven to 180⁰C.
Сыр натрите на крупной терке. Минтай разморозьте. Зелень и помидоры помойте и просушите бумажным полотенцем. Разогрейте духовку до 180⁰С.
Cut the tomatoes into thin rings.
Помидоры нарежьте тонкими колечками.
Place the pollock fillet in a baking dish. Salt and pepper to taste.
В форму для запекания выложите филе минтая. Посолите и поперчите по вкусу.
Chop the parsley finely. Place tomatoes on fish and sprinkle with parsley.
Петрушку порубите мелко. Выложите на рыбу помидоры, посыпьте петрушкой.
Then spread the sour cream evenly over the fish.
Затем равномерно распределите по рыбе сметану.
Sprinkle the fish with grated cheese and bake for 20-25 minutes at 180⁰C.
Посыпьте рыбу тертым сыром и отправьте запекаться на 20-25 минут при 180⁰С.
Place the baked pollock on serving plates, garnish with cherry tomatoes and finely chopped fresh herbs.
Выложите запеченного минтая на порционные тарелки, украсьте черри и мелко нарубленной свежей зеленью.