Conveniently arrange all the ingredients. Thaw the squid, remove the entrails, peel and wash well. Peel the carrots and onions. Cut the squid carcass into narrow 0.5 cm rings. Grate the carrots on a medium grater. Chop the onion into thin slices.
Удобно расположите все ингредиенты. Разморозьте кальмары, удалите внутренности, почистите и хорошо вымойте. Морковь и лук очистите. Нарежьте тушку кальмара на неширокие кольца 0,5 см. Морковь натрите на среднюю терку. Нашинкуйте лук на тонкие дольки.
Prepare onions and carrots. Place the onion in a heated frying pan with vegetable oil and cook until translucent. Add carrots to the pan. Simmer the vegetables for about 5 minutes.
Приготовьте лук и морковь. На разогретую сковороду с растительным маслом отправьте лук и готовьте его до полупрозрачного состояния. Добавьте в сковороду морковь. Потушите овощи около 5 минут.
Add squid to vegetables. Place squid pieces in a frying pan with fried onions and carrots. Stir and simmer for 5-7 minutes. Add pepper and salt to taste.
Добавьте к овощам кальмары. На сковороду с обжаренными луком и морковью выложите кусочки кальмара. Перемешайте и потушите 5-7 минут. Добавьте перец и соль по вкусу.
Squid with carrots is served with a side dish of rice, pouring the dish with juicy gravy. For a side dish, boil the rice in salted water until tender, rinse under hot water and season with butter.
Кальмары с морковью подают с рисовым гарниром, поливая блюдо сочной подливой. Для гарнира отварите рис в подсоленной воде до готовности, промойте под горячей водой и заправьте сливочным маслом.