Rinse the mussels until all the sand is removed. Use a knife to remove any build-up on the shells. Peel the garlic and onion and chop finely. Wash the cilantro under running water and remove excess liquid with a paper towel. Grind. Beat the lemongrass with a hammer.
Промойте мидии, чтобы из них вышел весь песок. Ножом уберите наросты на раковинах. Чеснок и лук почистите, мелко нарубите. Кинзу помойте под проточной водой, уберите лишнюю жидкость бумажным полотенцем. Измельчите. Лемонграсс отбейте молотком.
Cook Tom Yam with seafood. Mix coconut milk and Tom Yum paste in a container until smooth. Heat oil in a saucepan and add onion and garlic to it. Cook until golden brown, 3 minutes. Add mussels, lemongrass, lime leaves and milk and paste mixture. Stir. Cover the pan with a lid and leave to simmer over medium heat for 2 minutes. Add salt, add lime juice, stir.
Сварите Том Ям с морепродуктами. Смешайте в емкости кокосовое молоко и пасту Том Ям до однородности. Разогрейте в кастрюле масло и положите к нему лук с чесноком. Готовьте до образования золотистой корочки 3 минуты. Добавьте мидии, лемонграсс, листья лайма и смесь из молока и пасты. Перемешайте. Накройте кастрюлю крышкой и оставьте томиться на среднем огне 2 минуты. Посолите, залейте сок лайма, перемешайте.
Sprinkle the Tom Yum with chopped cilantro before serving.
Посыпьте перед подачей Том Ям измельченной кинзой.