Thaw the shrimp. Clean them. Remove the skins from the onion and cut it into cubes. Wash the champignons and garlic, peel and cut into slices. Wash the cherry tomatoes, dry and cut into 4 parts. Wash the cilantro, dry it and finely chop it.
Разморозьте креветки. Очистите их. Снимите шелуху с лука и нарежьте его кубиками. Шампиньоны и чеснок промойте, почистите и порежьте слайсами. Помидоры черри промойте, высушите и нарежьте на 4 части. Кинзу помойте, высушите и мелко порубите.
Make some soup. Pour oil into a thick-bottomed pan. Heat up. Add onions and tomatoes, garlic to it. Simmer for 3 minutes. Pour in water and bring to a boil. Add Tom Yam paste and stir. Immediately add mushrooms and shrimp. Cook the soup for 4 minutes, then remove from heat.
Сварите суп. В кастрюлю с толстым дном налейте масло. Нагрейте. Добавьте к нему лук и помидоры, чеснок. Томите 3 минуты. Влейте воду и доведите до кипения. Добавьте пасту Том Ям и перемешайте. Сразу же всыпьте шампиньоны и креветки. Варите суп 4 минуты, после чего снимите с огня.
Before serving, sprinkle the soup with a little fresh cilantro and garnish with half a lime.
Перед подачей суп посыпьте небольшим количеством свежей кинзы и украсьте половинкой лайма.