The recipe for Tom Yam soup at home requires fresh ginger. Wash it and chop it finely. Wash the champignons thoroughly and cut them into slices. Finely chop the chili pepper. Squeeze the juice from the lemons. Strain it so that no bones or pulp get into the soup. Wash fresh cilantro under running water and dry with a paper towel.
По рецепту для супа Том Ям в домашних условиях потребуется свежий имбирь. Помойте его и мелко порубите. Шампиньоны тщательно промойте и нарежьте их на слайсы. Перец чили мелко порубите. Выжмите сок из лимонов. Процедите его, чтобы в суп не попали косточки или мякоть. Свежую кинзу помойте под проточной водой и просушите бумажным полотенцем.
Prepare Tom Yam. Pour the prepared chicken broth into a saucepan and put on fire. After boiling, add ginger, lime leaves, lemon grass. Cook for 5 minutes.
Приготовьте Том Ям. Налейте готовый куриный бульон в кастрюлю и поставьте на огонь. После закипания положите в него имбирь, листья лайма, лимонную траву. Варите 5 минут.
Serve the dish hot in portioned bowls.
Подавайте блюдо горячим в порционных пиалах.