Conveniently arrange all the ingredients. Thaw the squid. Wash the pepper, cucumber, mushrooms. Peel the pepper from seeds and membranes, and peel the onion. Boil the eggs and peel them. Cut the onion into half rings. Pepper strips. Mushrooms into thin pieces. Cut the cucumber into slices and the eggs into cubes.
Удобно расположите все ингредиенты. Разморозьте кальмаров. Помойте перец, огурец, грибы. Очистите перец от семян и перегородок, а лук от шелухи. Отварите яйца и почистите их. Лук порежьте полукольцами. Перец соломкой. Грибы тонкими кусочками. Огурец нарежьте ломтиками, а яйца кубиками.
Immerse the squid carcass in boiling water for 2 minutes. Cut the squid meat into rings 5-7 mm thick.
Погрузите на 2 минуты тушку кальмара в кипяток. Нарежьте мясо кальмара на кольца толщиной 5-7 мм.
Place the squid and onion in a salad bowl and sprinkle with lemon juice. Stir to marinate the two while you prepare the remaining ingredients.
Сложите кальмара и лук в салатник и сбрызните лимонным соком. Перемешайте, чтобы эти два продукта мариновались, пока вы подготавливаете остальные ингредиенты.
Fry the bell pepper in a frying pan for 3-4 minutes, add the mushrooms and fry them until golden brown. In this case, there is no need to salt the mushrooms and cover them with a lid so that they do not release juice and remain dry. Place all ingredients in a bowl with salad. Add salt and a mixture of spices to taste, mix everything well. The finished salad is laid out on portioned plates.
Болгарский перец обжарьте на сковородке 3-4 минут, добавьте грибы и обжарьте их до золотистой корочки. При этом не нужно грибы солить и накрывать крышкой, чтобы они не пустили сок, оставались сухими. Выложите все ингредиенты в посуду с салатом. Добавьте соль и смесь пряностей по вкусу, хорошо все перемешайте. Готовый салат раскладывают на порционные тарелки.
An original snack would be a salad wrapped in pita bread. The result is a kind of shawarma with seafood. Fry the salad wrapped in pita bread for 30 seconds on each side.
Оригинальным перекусом будет салат, завернутый в лаваш. Получится своеобразная шаурма с морепродуктами. Салат, завернутый в лаваш, обжарьте по 30 секунд с каждой стороны.