Conveniently arrange all the ingredients. Thaw the squid, clean and wash it, cut into rings 4-5 mm wide. Wash the mushrooms and peel the onions. Chop the mushrooms and onions into medium pieces. Grate the cheese with a coarse grater. Finely chop the dill and parsley.
Удобно расположите все ингредиенты. Разморозьте кальмар, почистите и помойте его, нарежьте на колечки шириной 4-5 мм. Вымойте грибы и очистите лук от кожуры. Измельчите грибы и лук на средние кусочки. Натрите сыр крупной теркой. Мелко нарежьте укроп и петрушку.
Prepare mushrooms and onions. Fry the onion in a frying pan with vegetable oil until the vegetable is transparent, add the champignons to it and fry everything together for 7-8 minutes.
Приготовьте грибы с луком. Обжарьте лук на на сковороде с растительным масле до прозрачности овоща, добавьте в него шампиньоны и обжарьте все вместе 7-8 минут.
Combine vegetables with other foods. Add squid rings and sour cream to the pan. Season with salt and pepper if necessary. Simmer for 5 minutes with the lid closed. Sprinkle the dish with cheese and wait until it starts to melt.
Соедините овощи с остальными продуктами. Добавьте в сковороду колечки кальмара и сметану. При необходимости приправьте солью и перцем. Потушите 5 минут под закрытой крышкой. Посыпьте блюдо сыром и подождите, пока он начнет плавиться.
Sprinkle hot squid with champignons in sour cream with chopped herbs.
Горячие кальмары с шампиньонами в сметане посыпьте измельченной зеленью.