Conveniently arrange all the ingredients. Thaw the squid, remove the entrails, peel and wash well. Peel the potatoes and boil. Peel the onion. Cut them into cubes. Preheat the oven to 180 degrees.
Удобно расположите все ингредиенты. Разморозьте кальмары, удалите внутренности, почистите и хорошо вымойте. Почистите картофель и отварите. Лук почистите от кожуры. Нарежьте их кубиками. Разогрейте духовку до 180 градусов.
Prepare mashed potatoes.
Приготовьте пюре из картофеля.
Prepare the filling. Fry onions and mushrooms in a frying pan with vegetable oil until tender. Place mashed potatoes into the pan. Add salt and pepper, stir.
Подготовьте начинку. Обжарьте в сковороде с растительным маслом лук и грибы до готовности. Выложите в сковороду пюре из картошки. Посолите и поперчите, перемешайте.
Prepare the fill. Beat the sour cream and egg with a fork.
Подготовьте заливку. Взбейте сметану с яйцом с помощью вилки.
Stuff the squid. Fill the inside of the squid with the mashed potato and mushroom filling. Place them in a mold and pour the sauce over them. Bake the dish for 20 minutes.
Нафаршируйте кальмары. Наполните внутреннюю часть кальмара начинкой из картофельного пюре с грибами. Выложите их в форму и залейте соусом. Запекайте блюдо 20 минут.
The stuffed squid is served with its own gravy, which is baked in the oven into a tender omelette.
Фаршированных кальмаров подают с собственной подливой, которая запекается в духовке в нежный омлет.