Conveniently arrange all the ingredients. Start defrosting the squid in advance. Remove the films from the carcass and rinse thoroughly in cold water. Cut the squid meat into rings 5 mm wide. Remove the individual packaging from the crab sticks and cut into small cubes. Boil the eggs, peel them and cut them into small cubes. Finely chop the onions and green onions. Prepare the rice. Put water on the fire, add a little salt, cook the rice according to the instructions on the package. Do not cook it lightly. Rinse through a colander with running water. Wait for the water to drain.
Удобно расположите все ингредиенты. Заранее займитесь разморозкой кальмара. Снимите с тушки пленочки, тщательно ополосните в холодной воде. Нарежьте мясо кальмара кольцами шириной 5 мм. Снимите с крабовых палочек индивидуальную упаковку, порежьте небольшими кубиками. Отварите яйца и почистите их от скорлупы и нарежьте мелкими кубиками. Репчатый и зеленый лук мелко нарежьте. Приготовьте рис. Поставьте воду на огонь, добавьте немного соли, сварите рис согласно инструкции на упаковке. Слегка не доваривайте его. Сквозь дуршлаг промойте проточной водой. Подождите, пока вода стечет.
Prepare the squid meat. Grease a heated frying pan with vegetable oil and fry the seafood over moderate heat. When all the liquid has evaporated, increase the heat and fry the squid rings over high heat for 1 minute. Pepper and salt the dish. Place the squid in a separate container and cool.
Подготовьте мясо кальмара. Разогретую сковороду смажьте растительным маслом, поджарьте морепродукты на умеренном огне. Когда испарится вся жидкость, увеличьте огонь и 1 минуту жарьте кольца кальмара на сильном огне. Поперчите и посолите блюдо. Выложите кальмары в отдельную емкость и остудите.
Combine products. Add eggs, crab sticks, squid rings, onions and green onions to the boiled rice. Pour into a bowl. Add mayonnaise, mix well. Keep the salad in the refrigerator for 10 minutes.
Соедините продукты. Добавьте к отварному рису яйца, крабовые палочки, кольца кальмара, репчатый и зеленый лук. Высыпьте в миску. Добавьте майонез, хорошо перемешайте. Салат подержите 10 минут в холодильнике.
A fragrant salad with fried squid can be sprinkled with fresh green onions, finely chopped into rings.
Ароматный салат с жареными кальмарами можно посыпать свежим зеленым луком, мелко нашинкованным на колечки.