Conveniently arrange all the ingredients. Thaw the squids, peel them, wash them well, cut into rings 3-4 mm wide. Peel the garlic and onion. Cut the onion into thin slices, garlic into small cubes.
Удобно расположите все ингредиенты. Разморозьте кальмары, очистите их от кожицы, хорошо вымойте, нарежьте колечками шириной 3-4 мм. Очистите чеснок и лук от кожуры. Лук нарежьте тонкими дольками, чеснок — на мелкие кубики.
Fry the onion. Heat vegetable oil in a frying pan. Fry the onion until golden brown. Make sure it doesn't burn.
Обжарьте лук. Разогрейте растительное масло на сковороде. Обжарьте лук до золотистого оттенка. Следите, чтобы он не пригорал.
Combine onion and squid. Place the squid meat in the pan and fry over low heat for 1 minute.
Соедините лук и кальмары. Выложите в сковороду мясо кальмара, обжарьте на медленном огне 1 минуту.
Add the remaining ingredients to the squid. Place garlic cubes in a frying pan with onions and squid, pour in soy sauce, pepper and salt to taste. Stir ingredients and continue frying for 2 minutes.
Добавьте к кальмарам оставшиеся продукты. На сковороду с луком и кальмарами выложите кубики чеснока, влейте соевый соус, поперчите и посолите по вкусу. Перемешайте ингредиенты, продолжайте жарить 2 минуты.
Boil the rice in salted water. Season with butter. Top with soy sauce fried squid and sprinkle with green onions, sliced at a 45 degree angle.
Отварите рис в подсоленной воде. Заправьте сливочным маслом. Выложите сверху жареных кальмаров в соевом соусе и посыпьте зеленым луком, нарезанным под углом 45 градусов.