Conveniently arrange all the ingredients. Thaw the squid in advance, remove the membranes, the insides and wash well. Cut the squid into rings 3-4 mm wide. Peel the onions and garlic. Cut the onion into half rings and the garlic into thin slices. Grate the cheese on a fine grater.
Удобно расположите все ингредиенты. Заранее разморозьте кальмары, очистите от пленочек, внутренносте и хорошо вымойте. Порежьте кальмары на колечки шириной 3-4 мм. Лук и чеснок очистите от шелухи. Лук нарежьте полукольцами, чеснок — тонкими пластинками. Сыр натрите на мелкой терке.
Fry squid with onion and garlic. In a hot frying pan in a mixture of butter and vegetable oil, fry the onion until transparent, add garlic and flour, mix everything. Place the squid meat in the pan. Add salt and mix well.
Обжарьте кальмары с луком и чесноком. На раскаленной сковороде в смеси сливочного и растительного масла обжарьте лук до прозрачного состояния, добавьте чеснок и муку, все перемешайте. Выложите в сковороду мясо кальмара. Посолите и хорошо перемешайте.
Prepare the sauce. Break the egg into a bowl, stir well, add grated cheese. Pour the resulting squid dressing into the frying pan. Fry over high heat for 2-3 minutes, stirring constantly. Turn off the stove, cover with a lid. Let it brew for 10 minutes.
Приготовьте соус. Яйцо разбейте в миску, хорошо размешайте, всыпьте тертый сыр. Влейте получившуюся заправку к кальмарам на сковороду. На сильном огне прожарьте 2-3 минуты, постоянно помешивая. Выключите плиту, накройте крышкой. Дайте настояться минут 10.
Place the finished dish on serving plates and sprinkle with finely chopped green onions. Cut the fresh tomato into slices and add to the squid.
Готовое блюдо выложите на порционные тарелки, посыпьте мелко нарезанным зеленым луком. Порежьте свежий помидор на дольки и положите к кальмару.