Peel the onion and garlic. Wash the tomatoes and dry with a paper towel.
Лук и чеснок очистите. Помидоры помойте и просушите бумажным полотенцем.
Chop the garlic and onion finely.
Чеснок и лук порубите мелко.
Blanch the tomatoes. To do this, make cross cuts on them, place them in boiling water in a saucepan, and keep in boiling water for 1 minute. Then quickly plunge into ice water and remove the skin.
Помидоры бланшируйте. Для этого сделайте на них крестовые надрезы, опустите в кипящую воду в кастрюле, подержите в кипятке в течение 1 минуты. Затем резко опустите в ледяную воду и снимите кожицу.
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the onion and garlic for 3 minutes.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте лук и чеснок в течение 3-х минут.
Add tomatoes to the pan and simmer for 3-4 minutes. Salt and pepper to taste.
Добавьте в сковороду помидоры и тушите 3-4 минуты. Посолите и поперчите по вкусу.
Pour 400ml water into the pan, then stir in the feta. Simmer covered until boiling.
Влейте 400 мл воды в сковороду, затем, помешивая, добавьте фету. Тушите под крышкой до закипания.
If necessary, pour the soup into a saucepan. Puree the soup in a blender until creamy. The soup is ready.
При необходимости перелейте суп в сотейник. Пробейте суп блендером до кремового состояния. Суп готов.
Garnish the soup with pumpkin seeds or fried bacon wedges. Serve with garlic croutons and basil leaves.
Украсьте суп тыквенными семечками или дольками жареного бекона. Подавайте с чесночными гренками и листиком базилика.