Conveniently arrange all the ingredients. Thaw the squids in advance and peel them, rinse them well, cut into rings 0.5 cm thick. Peel the onions and garlic. Cut the onion into slices, finely grate the garlic. Wash the greens, dry on paper towels and finely chop. Grate the cheese.
Удобно расположите все ингредиенты. Заранее разморозьте кальмары и очистите их от пленочки, хорошо промойте, нарежьте колечками толщиной 0,5 см. Очистите репчатый лук и чеснок от шелухи. Лук нарежьте дольками, чеснок мелко натрите. Зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и мелко нарубите. Сыр натрите.
Prepare sour cream sauce. Heat a frying pan, put butter and pour in vegetable oil. Sauté chopped onion until soft over moderate heat. Make sure it doesn't burn. Add flour, mix well. Salt and pepper to taste, add sour cream, add garlic. Let the sauce simmer over low heat, stirring constantly. Add 50 ml hot water and stir.
Приготовьте сметанную подливу. Разогрейте сковородку, положите сливочное масло и налейте растительное. Измельченный лук пассеруйте до мягкого состояния на умеренном огне. Следите, чтобы он не пригорел. Всыпьте муку, хорошо перемешайте. Посолите и поперчите по вкусу, выложите сметану, добавьте чеснок. Дайте соусу вскипеть на маленьком огне, постоянно помешивайте. Добавьте 50 мл горячей воды и размешайте.
Combine the sauce with the squid. Add squid meat to the pan. Simmer for 3 minutes from the moment of boiling. Add dill, stir, turn off heat. Ready squids should sit covered for 10 minutes.
Соедините подливу с кальмарами. Добавьте в сковороду мясо кальмара. Протушите 3 минуты с момента кипения. Добавьте зелень укропа, перемешайте, выключите огонь. Готовые кальмары должны настояться 10 минут под крышкой.
Sprinkle hot squid in sour cream sauce with grated cheese. Make crispy toast using your favorite recipe.
Горячие кальмары в сметанной подливе посыпьте тертым сыром. Сделайте хрустящие тосты по любимому рецепту.