Brew coffee in a glass. Prepare cookies, powdered sugar, mascarpone. Be sure to keep the cream in the refrigerator 30 minutes before cooking - this will allow it to whip better.
Кофе заварите в стакане. Подготовьте печенье, сахарную пудру, маскарпоне. Сливки за 30 минут до приготовления обязательно подержите в холодильнике — так они лучше взобьются.
Whip the cream to stable peaks. Gradually add powdered sugar, remembering to whisk constantly.
Сливки взбейте до устойчивых пиков. Постепенно введите сахарную пудру, не забывая постоянно взбивать.
In a bowl, whisk together the mascarpone and whipped cream until smooth.
В миске смешайте маскарпоне и взбитые сливки до однородности.
Prepare the tiramisu pan. Dip the liver into coffee on both sides for 2 seconds and place in an even layer in the mold.
Подготовьте форму для тирамису. Печене окуните на 2 секунды в кофе с двух сторон и выложите ровным слоем в форму.
Place a layer of cream on the cookie layer. Add layers until the cream runs out.
На слой печенья выложите слой крема. Выкладывайте слои, пока не закончится крем.
Level the top layer of cream and decorate with cocoa powder.
Выровняйте верхний слой крема и украсьте какао-порошком.
Place the dessert in the refrigerator for 4 hours.
Десерт уберите в холодильник на 4 часа.
Make dessert in portions. Collect tiamisu in wine glasses or glasses, garnish with berries or a sprig of mint.
Сделайте десерт порционным. Соберите тиамису в винных бокалах или в стаканах, украсьте ягодами или веточкой мяты.