Remove the packaging from the ice cream. Wash the banana, peel and cut into pieces. Prepare the blender.
С мороженого снимите упаковку. Банан вымойте, очистите и нарежьте на кусочки. Приготовьте блендер.
Prepare the chocolate topping. Pour half the total volume of milk into the container. Break the chocolate bar into small pieces and add to the milk. Place the container on low heat and heat until the chocolate and milk turn into a homogeneous mass, then cool.
Приготовьте шоколадный топинг. Налейте в емкость половину от общего объема молока. Плитку шоколада поломайте на небольшие кусочки и добавьте к молоку Поставьте емкость на медленный огонь и нагревайте, пока шоколад и молоко не превратятся в однородную массу, затем остудите.
Combine products. Place the ice cream, melted milk and chocolate and the remaining milk into a blender bowl. Beat until smooth and fluffy at high speed for about 4-5 minutes.
Соедините продукты. В чашу блендера положите мороженое, растопленное молоко с шоколадом и оставшееся молоко. Взбивайте до однородной воздушной массы на высокой скорости около 4-5 минут.
Pour the finished drink into tall transparent glasses. Insert a cocktail straw. Top with whipped cream and chocolate chips.
Готовый напиток разлейте по высоким прозрачным стаканам. Вставьте коктейльную трубочку. Сверху добавьте взбитые сливки и шоколадной крошкой.