Thaw shrimp at room temperature. Clean. Peel the onion. Wash. Cut into cubes. Peel the garlic. Grind using a press. Wash and dry the parsley. Finely chop.
Разморозьте креветки при комнатной температуре. Очистите. Лук очистите. Вымойте. Нарежьте кубиками. Чеснок очистите. Измельчите при помощи пресса. Петрушку вымойте и обсушите. Мелко нарежьте.
Prepare the shrimp. Melt the butter in a frying pan over medium heat. Fry the onion and garlic for 2-3 minutes until soft. Turn up the heat. Add shrimp. Stir. Fry for 1 minute. Pour cream over seafood. Add salt and ground black pepper. Stir. Keep the heat to low. Cook for 15 minutes, stirring occasionally, until the sauce thickens. Remove shrimp from heat. Add chopped parsley to the dish.
Приготовьте креветки. На сковороде на среднем огне растопите сливочное масло. Обжарьте лук и чеснок 2-3 минуты до мягкости. Увеличьте огонь. Выложите креветки. Перемешайте. Обжарьте 1 минуту. Влейте к морепродуктам сливки. Всыпьте соль и черный молотый перец. Перемешайте. Сделайте огонь минимальным. Готовьте 15 минут, периодически помешивая, пока соус не загустеет. Снимите креветки с огня. Добавьте в блюдо измельченную петрушку.
To make the presentation more impressive, place the shrimp on a beautiful plate. Sprinkle with sesame seeds.
Чтобы сделать подачу блюда более эффектной, выложите креветки в красивую тарелку. Посыпьте кунжутом.