Melt the butter in a microwave oven or in a saucepan on the stove. Wash the greens and dry with a paper towel. Peel the garlic.
Сливочное масло растопите в СВЧ-печи или в сотейнике на плите. Зелень помойте и просушите бумажным полотенцем. Чеснок очистите.
Crush the garlic with the flat side of the knife and chop it finely.
Чеснок раздавите плоской стороной ножа и порубите его мелко.
Chop the parsley finely.
Петрушку порубите мелко.
Mix mayonnaise and tomato paste in a bowl.
В миске смешайте майонез и томатную пасту.
Mix garlic and herbs with mayonnaise and tomato paste. Add salt and pepper to taste. Stir.
Чеснок и зелень смешайте с майонезом и томатной пастой. Добавьте соль и перец по вкусу. Перемешайте.
Pour the melted cooled butter into the sauce and mix thoroughly.
Влейте к соусу растопленное остывшее сливочное масло и тщательно перемешайте.
Serve the sauce in a deep bowl, don't forget about snacks.
Подайте соус в глубокой пиале, не забудьте про снэки.